Deze Alpina zorgt voor veel verwarring

  • Brecht
  • 14-12-2023 11:20
  • 637
  • 7

Deze Alpina zorgt voor veel verwarring

Alpina's zijn over het algemeen al behoorlijk onopvallend voor de sportiviteit die de auto biedt. Deze Alpina neemt onopvallendheid een stapje verder en is bijna onherkenbaar.

Dit komt voornamelijk door de wielen waar deze Alpina van is voorzien. De iconische Alpina-velgen zijn namelijk ingewisseld voor een setje dat je op de gemiddelde 3-series tegenkomt. Waarschijnlijk is hier sprake van een setje voor de winterbanden, maar het staat natuurlijk niet mooi. De wielen steken niet ver genoeg uit en matchen niet met het sportievere karakter van de auto. Ook de trekhaak is iets dat we niet vaak terugzien op een Alpina.

Spotter carphotography_daan zal dan ook niet gelijk door hebben gehad dat het hier gaat om een Alpina toen hij deze auto in Drachten aantrof. Alleen de voorbumper en de typische Alpina-markeringen op de zijkant geven aan wat deze auto daadwerkelijk is. Dat deze auto nu pas voor het eerst gespot is verbaast dan ook niks, maar dat maakt hem juist unieker. Hopelijk zien we hem komende zomer op een setje passende Alpina-velgen!

Deze Alpina zorgt voor veel verwarringKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel