Den Haag, de stad van de SVR's

Den Haag, de stad van de SVR's

Wie in de markt was voor een sportieve (spotwaardige) SUV had tot enkele jaren geleden voornamelijk keuze uit auto's van Duitse makelij. Auto's als de Cayenne GTS, BMW X5 M en ML 63 AMG sierden de opritten van de welgestelden. Andere merken pikten de trend op en zo kwam bijvoorbeeld Land Rover in 2015 met hun alternatief. De Range Rover Sport SVR. De auto bleek een succes, zo is te zien aan het aantal spots in onder andere Den Haag.

In de stad achter de duinen zijn al 20 van de ruim 150 Nederlandse Range Rover Sport SVR's gespot. Naast twee blauwe en één rode zijn allen van deze wagens uitgevoerd in zwart of grijs. Klinkt saai, maar zeker in het zwart komt de auto echt goed tot zijn recht. Hij straalt uit dat het een V8 is met 550 pk en dat hij ruim 2 ton weegt. De Range Rover SVR is niet alleen vanwege zijn uiterlijk en vermogen een aantrekkelijke optie voor iemand in dit segment. De auto is namelijk niet bepaald stil. Dus mocht je van knallen houden, dan ben je bij deze auto aan het juiste adres.

Den Haag wordt sinds de auto op de markt is flink in de ban gehouden door dit geknal. Al maar liefst 26 verschillende SVR's zijn er gespot in de politieke hoofdstad van Nederland. Twaalf stuks daarvan verschenen dit jaar voor het eerst vanuit de stad op de site. Dat beloofd dus nog wat voor volgende jaren.

Den Haag, de stad van de SVR's
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    NETHERLANDS Jurick  -  05-10-2019 om 10:37

    Leuk om over zo'n 'gewone' spot een artikeltje te lezen. Extra leuk dat het om een spot van mij gaat natuurlijk. In Den Haag rijdt zelfs een SVR rond op CD-kenteken.

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws