De Lamborghini Veneno, nu te zien in London

De Lamborghini Veneno, nu te zien in London

We kunnen het simpelweg niet laten om de inmiddels in autoland steeds bekender wordende 'B14' nóg een keer te behandelen. De Arabier heeft dit jaar auto's meegenomen naar Europa die alles wat eerder in Europa is geland op laten verbleken. De meest exclusieve auto's neemt hij mee op zijn zomerse tour door Europa, met als kopstuk de Lamborghini Veneno Roadster.

De inmiddels zes jaar oude Veneno is sinds deze zomer in handen van de vermogende Arabier, en dat laat hij graag merken. De vorige eigenaar, woonachtig in Californië, kwam maar heel sporadisch buiten met zijn miljoenen kostende speeltje. In de tijd dat de auto in handen van zijn vorige eigenaar was is hij slechts een paar keer in de regionen van Los Angeles gesignaleerd. Enkele maanden terug wist B14 de eigenaar te overtuigen zijn Veneno in de kleur 'Nero Nemesis' te verkopen aan hem. Wat voor som geld daar voor nodig was is niet bekend. Wel zijn er, bizar genoeg, momenteel twee van de negen geproduceerde Veneno Roadsters klaar om verkocht te worden. Meestal wordt het wisselen van eigenaar bij dit soort auto's achter gesloten deurtjes gedaan, maar deze twee exemplaren zijn ook voor 'het grote publiek' te koop. Het betreft de reeds geconfisqueerde wagen van de zoon van de president van Equatoriaal-Guinea, die volgens Bonhams volgende week tijdens te veiling tussen de 4,7 en 5,7 miljoen euro moet gaan opleveren. In Dubai staat momenteel ook een Veneno te koop bij de beroemde dealer Al Ain Class Motors. Op de site staat geen prijs vermeld, maar omdat het het enige exemplaar betreft dat is uitgevoerd in zichtbaar carbon wordt er gespeculeerd over bedragen rond de 12 miljoen dollar. B14 heeft dus ongetwijfeld een flinke tast in de buidel gedaan om de eigenaar te worden van de ultieme Lamborghini.

Hij heeft de auto, samen met zijn Huayra Roadster, Regera, 918 Spyder, LaFerrari en LaFerrari Aperta al vol trots getoond in Monaco, Parijs en nu dus ook in London. Wat hierna volgt, misschien wel Amsterdam. Onze hoofdstad heeft immers een toenemende populariteit onder de vermogende bezoekers van ver weg. Voor nu is het nog genieten van plaatjes vanaf de andere kant van de sloot.

De Lamborghini Veneno, nu te zien in London
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS Carspots_official  -  20-09-2019 om 10:30

  Kleine kans dat hij maar Amsterdam komt. Al is hij een paar jaar geleden met zijn LaFerrari in Amsterdam geweest

 2. Profile pic
  NETHERLANDS AventadorAlex  -  21-09-2019 om 12:19

  Heb deze in zowel Monaco als Parijs met een dag gemist. Nu in Londen? Ik ga het niet eens proberen. Enorm gave machine, hoop ooit een keer het geluk te hebben hem in levende lijven te mogen aanschouwen

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws