De herfst komt eraan!

  • Jelle
  • 21-09-2023 10:45
  • 192
  • 2

De herfst komt eraan!

Helaas, het gaat toch echt gebeuren: er komt een einde aan de zomer van 2023. Maar niet getreurd, we komen alvast in de herfststemming met de foto’s van deze Porsche!

Het begin van de herfst is voor autoliefhebbers niet fijn. De meeste dikke wagens gaan in winterslaap, er zijn een stuk minder auto evenementen en de korte dagen komen er weer aan. Maar goed, genoeg over het weer. Spotter Jfvspots kwam onlangs deze Porsche 992 Carrera 4S tegen in hartje Rotterdam.
Wat uiteraard meteen opvalt is dat de eerste blaadjes ook weer van de bomen vallen. Daardoor komt de donkere auto evengoed tot zijn recht in de felle kleuren.
Terwijl ik dit artikel schrijf, bedenk ik me dat de huidige generatie Porsche 911 evengoed alweer alweer bijna vijf jaar op de markt is. Toch blijft het een modern design dat nog lang niet gedateerd is. De facelift van de Porsche 911 van de 992 generatie zal naar alle waarschijnlijkheid aan het einde van dit jaar gepresenteerd worden. Momenteel wordt er in ieder geval nog druk mee getest op en rond de Nürburgring, maar ook daar zal met de komst van de herfst niet heel lang meer gereden gaan worden.

De herfst komt eraan!Klik op de foto voor meer foto’s van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag