De Ferrari 812 is een hit!

De Ferrari 812 is een hit!

Ferrari heeft het weer voor elkaar hoor. Ze hebben weer een verkoopkanon op de markt gezet. De media besteedt er flinke aandacht aan en spotters gaan weer uit hun dak als ze er een tegen komen. Ferrari staat weer even positief in de aandacht.

En dat model wat hun de positiviteit oplevert is natuurlijk de Ferrari 812 Superfast. De auto wordt bijna overal goed verkocht en ondertussen is bijna iedereen aan het design gewend. Zelfs het kritische oog van mij heeft ondertussen waardering voor deze Ferrari. Waar ik modellen als de GTC4Lusso en 488 absoluut niet geslaagd vind is de 812 een auto die tot in elk detail perfect is.

Bij een goed samengesteld exemplaar komen al die details goed tot zijn recht. Neem deze Duitse 812 bijvoorbeeld. Gespoten in de kleur 'Grigio Scuro,' lekker veel carbon, donkere achterlichten en ruiten en het populaire Italiaanse vlaggetje op de achterkant. Het is voor spotter 'Jasper1' de eerste 812 die hij spot. Zeker niet de laatste, want de auto zal de komende tijd alleen nog maar meer verkocht worden!

De Ferrari 812 is een hit!

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws