De eerste Ferrari F8 Tributo van België is gespot

De eerste Ferrari F8 Tributo van België is gespot

Een jaar en een week geleden werd de Ferrari F8 Tributo geïntroduceerd. Tot nu toe moeten we het met een handje vol spots doen van deze opvolger van de 488 GTB. Het eerste exemplaar van België werd wel inmiddels gespot.

Zo snel als de F8 Tributo zelf is met zijn 720 pk en 770 Nm sterke motor zo langzaam zijn de Italianen met het uitleveren van de auto's. Daarboven op komt natuurlijk ook nog eens dat het Noorden van Italië in quarantaine is gezet en we ons afvragen welke impact dat gaat hebben op het merk uit Modena. We hopen natuurlijk dat de raspaardjes nog gewoon op hetzelfde tempo van de lopende band komen maar daar zullen we geheid meer over gaan horen de komende tijd. Dit prachtige rode exemplaar is in ieder geval nog in handen van Ferrari Motors Antwerp. De dealerplaten zitten er nog op en waarschijnlijk wordt deze nog gebruikt om klanten te overtuigen.

De eerste Ferrari F8 Tributo van België is gespot

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    paytondaniell  -  07-04-2020 om 19:50

    Top essay writers. I tried many companies. Until my friend advised me <a href="https://ewriters.pro/">https://ewriters.pro/</a> Too complicated academic tasks are now easy. This professional help only here.

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws