De beste racegames voor je smartphone

De beste racegames voor je smartphone

Heb je wat tijd te doden op je dag of gewoon zin in een leuk spelletje? Dan heb je geluk, want met je smartphone kan je altijd en overal de beste games spelen. Sommige mensen genieten van online casinospellen (die je voordelig kunt spelen dankzij gratisspins.org), terwijl anderen meer van actie houden. Als autoliefhebber zijn racespellen natuurlijk de leukste keuze, maar wat zijn nou de leukste racegames voor je smartphone? Je vindt ze hier op een rijtje:

Asphalt Xtreme
Real Racing 3
Need for Speed: No Limits
CSR Racing 2
SBK 16

Asphalt Xtreme

In deze wilde game is het mogelijk om tegen je vrienden te racen. Dankzij de multiplayer modus kan je live de strijd tegen elkaar aangaan. Je kan er ook voor kiezen om in je eentje te spelen. Kies een van de talloze auto's uit en ontdek de woeste wegen van Amerikaanse canyons, of uitdagende duinen. In de game kan je altijd weer nieuwe doelen bereiken en auto's unlocken, dus het blijft spannend. De eerste versie van deze game werd al in 2016 uitgebracht, maar er komen regelmatig nieuwe games uit in de Asphalt Xtreme reeks.

Real Racing 3

Is offroaden niet helemaal jouw ding? Dan kan je er ook voor kiezen om Real Racing 3 te downloaden. In dit gratis spel richt je je helemaal op de racebaan. Daag jezelf uit om de snelste tijd neer te zetten of kies ervoor om de strijd aan te gaan met een paar andere spelers in de multiplayer modus.

Need for Speed: No Limits

Na het succes van de Need for Speed games voor gameconsoles zoals de Playstation en Xbox, kon een mobiele game niet ontbreken. In deze game blijf je niet op de racebaan, maar scheur je juist door het ondergrondse wegenstelsel in de stad. Er worden ook regelmatig uitdagingen georganiseerd waarbij je extra snelle auto's kunt winnen. Hierdoor blijft het spelen van Need for Speed: No Limits ontzettend lang leuk.

CSR Racing 2

Sommige mensen vinden vooral het precisiewerk van racen het leukste onderdeel. In dat geval zit je goed met CSR Racing 2. In deze game hoef je namelijk niet te sturen. Het hele spel draait om de perfecte timing van je start, het op tijd wisselen met je koppeling en het samenstellen van een auto met de beste kwaliteiten. De game heeft ook nog eens ontzettend goede graphics, waardoor CSR Racing 2 alleen maar meer opvalt.

SBK 16

Voor liefhebbers van motoren is er de game SBK 16. Dit spel werd uitgebracht door het wereldkampioenschap superbike. Je kan dus ook spelen als een aantal van de grootste racers die mee hebben gedaan aan dit kampioenschap. Scheur met je snelle motor over de racebaan en probeer het kampioenschap te winnen. Je kunt ook proberen om je eigen tijd te verbeteren en om kleine wedstrijdjes te winnen.

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws