Dé auto voor Snelheid en voor echte Arnhemmers

  • Andele
  • 28-02-2024 20:00
  • 272
  • 4

Dé auto voor Snelheid en voor echte Arnhemmers

Een auto naar mijn hart, de perfecte kleuren voor Arnhem! Dan heb ik het natuurlijk over de voetbalclub Vitesse welke geel met zwart gestreepte shirts draagt. Het zit hem bij deze Mansory zelfs in de naam.

Mansory weet overal wel wat bruuts van te maken, vaak over de top. Deze GTC ziet er echter niet overdreven uit als het gaat om carbon onderdelen. Natuurlijk zijn ze er wel, maar niet in overmaat. De kleur is vooral bijzonder aan deze Bentley, het is een two-tone van geel en zwart. Het leuke is dat de kleuren niet in het midden van de auto ontmoeten, maar dat geel de overhand heeft gekregen. De kleuren komen elkaar voorbij het Bentley logo tegen waardoor deze niet wegvalt in het zwarte deel van de auto.

Zelfs de naam matched met de voetbalclub, dit is niet heel vreemd, maar toch leuk. Vitesse betekent in het Frans natuurlijk snelheid, iets wat niet ontbreekt bij deze cabrio. De 750 pk sterke V8 zorgt er voor dat de auto in 3,2 seconden aan de honderd zit en als je echt wilt vlammen door de woestijn zou je een snelheid van 332 km/h moeten kunnen halen! Mansory is natuurlijk een van de grootste tuningsbedrijven, dus er wordt gelet op elk detail. Als het dak opengaat om te genieten van de midden oosterse zon is namelijk te zien dat de kleurenscheiding ook in het interieur toegepast is. De twee linkerstoelen zijn geel en de rechterstoelen zwart.

Deze heerlijke 1 of 1 Bentley Mansory Continental Vitesse GTC is niet heel lang geleden verkocht en heeft dus nauwelijks 100 km op de teller. Hopelijk komt de "Vitesse" Bentley deze zomer een bezoekje brengen aan Europa zodat hij ook hier bewonderd kan worden!

Dé auto voor Snelheid en voor echte ArnhemmersKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel