Corvette C7 ZR1 is zeldzaam in Europa

Corvette C7 ZR1 is zeldzaam in Europa

Zie je een Corvette ZR1 dan weet je dat de eigenaar behoorlijke testikels heeft hangen. De Corvette C7 ZR1 is namelijk een geweldenaar waar je elk moment alert moet zijn. Anders gaat hij met je aan de haal.

De ZR1 is namelijk een V8 met supercharger die goed is voor 765 pk op de achterwielen. Je kan je daarbij indenken dat elke blik naar het gaspedaal dodelijk kan zijn. Zeker in vochtige of natte omstandigheden moet je alert zijn. Heb je de auto eenmaal onder controle dan gaat het heel snel heel hard. Een topsnelheid van van meer dan 337 km/u ligt in het verschiet. De auto zien we in Europa echter zeer weinig en dat komt natuurlijk door de wetgeving. Het agressieve aero pakket van de ZR1 is namelijk niet goedgekeurd voor Europa. Men moet dus de grijze weg bewandelen wil men er één in handen krijgen. Deze spot uit München laat gelukkig zien dat er mensen zijn die dat doen en dat we dus af en toe een duivelse Corvette op de Europese wegen zullen zien.

Corvette C7 ZR1 is zeldzaam in Europa
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS tb_carpictures  -  19-06-2019 om 13:31

  Bruut ding! Jammer dat dit niet goedgekeurd wordt door de wetgeving...

 2. Profile pic
  NETHERLANDS Dutchvette  -  19-06-2019 om 15:26

  Gaaf hoor, 765pk en ook nog eens beschikbaar in een handbak. Hoe bruut is dat!? Er zijn al een aantal bij Pietersen geweest als het goed is.. maar gauw weer doorverkocht naar mijn weten. (Misschien is deze wel afkomstig van Pietersen?). Binnenkort maar zelf eens naar amerika om hem te bekijken, hier komt die voorlopig niet.

 3. Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws