Complete optielijst was aangevinkt voor Bugatti Chiron Sport Vive l'Alsace

  • Ruud
  • 08-04-2024 10:49
  • 403
  • 0

Complete optielijst was aangevinkt voor Bugatti Chiron Sport Vive l'Alsace

Als je bij Bugatti aan tafel zit om een Chiron te configureren dan wil je zeker weten dat je een unieke auto krijgt voor dat geld. Met 500 stuks is die kans een stuk groter maar wil je het zeker weten dan ga je voor de complete optielijst met extra wensen.

De Bugatti Chiron Sport Vive l'Alsace is zo'n Bugatti. Degene die deze auto samenstelde wilde iets unieks krijgen en dat is gelukt. Deze Sport-variant heeft een van de meest bijzondere specificaties voor een Chiron en is uniek. Dit exemplaar, genaamd "Vive l'Alsace", heeft een unieke tint metallic blauw genaamd "bleu-brise" en een dieprood volledig lederen interieur. Wat de details betreft, werd voor alle exterieurafwerkingen gekozen voor een gepolijste aluminium afwerking, inclusief de velgen, remklauwen en alle roosters. Deze in Zwitserland geleverde auto is voorzien van de zeer gewilde sky roof optie. Daarmee worden er ruitjes boven in het dak geplaatst zodat je altijd een ruimtelijk idee krijgt in de cockpit.

Complete optielijst was aangevinkt voor Bugatti Chiron Sport Vive l'AlsaceKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag