Combospot: twee collector items

Combospot: twee collector items

Over de titel kunnen we natuurlijk discussiëren. De Porsche 911 R is behoorlijk in waarde gedaald door de komst van de Porsche GT3 Touring. Een echt collectors item is natuurlijk de Alfa Romeo 8C Competizione! Een auto die dateert van het jaar 2007 en er nog zo van deze tijd uit ziet.

De keuze tussen Porsche of Alfa is natuurlijk een moeilijke. Kies je voor degelijkheid of voor echte emotie. Persoonlijk zou ik voor de Alfa Romeo gaan. Een heerlijk klinkende V8 en een prachtig design. Uiteraard is er voor de 911 R ook wat te zeggen. Een heerlijke rijdersauto om vol door bochten te knallen in de Dolomieten of de Schots hooglanden. Wij zijn benieuwd naar jullie keuze!

Combospot: twee collector items
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    NETHERLANDS grandmasterb  -  06-04-2019 om 23:56

    Ik heb tijdens de Motorshow in Essen een testrit mogen maken in de AR 8C cabrio, tijdens de introductie, dat was werkelijk fenominaal, die auto heeft een fantastisch geluid. Op de stand van Alfa stond ook een beeldschone ivoorwitte uitvoering. Jammer dat die auto's nu eigenlijk te exclusief zijn om daar vaak in te rijden. Maar ik zou altijd voor de 8C kiezen, die klinkt veel beter dan de 911, is veel exclusiever en veel leuker om te rijden volgens mij.

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws