Chique Ferrari heeft regelmatig goed gezelschap

Chique Ferrari heeft regelmatig goed gezelschap

Wanneer je de trotse bezitter van één van de slechts 559 Ferrari 575 Superamerica's op deze aarde bent, dan is dat vaak niet je enige Ferrari. Deze eigenaar bevestigd dat. Zijn Britse kentekens met daarin de letters 'WUF' verwerkt zijn op vele Ferrari's terug te vinden.

Zo zien we dus allereerst het kenteken '5 WUF' op zijn 575 Superamerica. De auto is niet alleen vanwege zijn gelimiteerde oplage speciaal, want ook de bewuste samenstelling is niet standaard te noemen. Meestal zien we op de Superamerica een rood exterieur met zwart leder om het interieur te bekleden, maar in dit geval is gegaan voor chique blauw aan de buitenkant en mooi contrasterend wit leder aan de binnenzijde. Dit is niet de enige Ferrari van meneer of mevrouw die er anders uit ziet dan het merendeel uit Maranello. Kenteken 'WUF 239' vinden we namelijk terug op een 275 GTB in een kleur vergelijkbaar met de Superamerica. In een van de prachtige mews die London rijk is werden de twee achter elkaar vast gelegd.

Chique Ferrari heeft regelmatig goed gezelschap

Het kenteken van de 275 prijkt pas sinds 2017 op deze 275. Hiervoor bestond de plaat al wel en werd deze gedragen door een Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso, naar mijn mening een van de mooiste Ferrari 250's die er is. Op een van de spots met de Superamerica en 250 vinden we ook nog het kenteken 'F12 WUF,' niet geheel verrassend pronkend op een Ferrari F12Berlinetta. Ook op deze F12 is voor een onberispelijke samenstelling gekozen met als exterieurkleur een in het oog springende tint genaamd 'Azzurro California.' Het lichtbruine interieur zal eveneens veel harten voor zich kunnen winnen.

Chique Ferrari heeft regelmatig goed gezelschap

Al met al heeft deze eigenaar dus een prachtige collectie aan Ferrari's, en de kans is groot dat nog niet eens alles uit de verzameling hier is besproken. Naast je eigen auto's tegenkomen is de kans in London ook vrij aannemelijk dat je iemand anders met een spotwaardige auto treft. Dat overkwam ook de eigenaar van deze Superamerica. Naast hem parkeerde een zeldzame Aston Martin Vanquish Zagato. Iets wat je niet vaak gaat overkomen, zelfs niet in London.

Chique Ferrari heeft regelmatig goed gezelschap

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS De Friezen Crew  -  10-10-2019 om 11:11

  Leuk artikel zo!

 2. Profile pic
  NETHERLANDS D&A Crew  -  10-10-2019 om 23:48

  599 GTO heb ik ook al eens met WUF gespot

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws