Chevrolet Corvette C5 zoekt nieuwe eigenaar

  • Joep
  • 01-06-2023 15:00
  • 98
  • 0

Chevrolet Corvette C5 zoekt nieuwe eigenaar

Deze ooit fraaie Chevrolet Corvette heeft al een tijdje geen baasje meer en zoekt dus een nieuwe. De staat is niet al te best, maar het hoeft nog niet te laat te zijn.

Een tijdje geleden zagen we ook al een verlaten Mercedes-Benz E63 AMG Estate in de regio van de Poolse stad Łódź. Die was er aanzienlijk slechter aan toe, want die had flinke schade, kapotte vering en miste wielmoeren. De auto was technisch dan wel economisch total loss. Deze Corvette ziet er ook bepaald niet best uit, maar is wellicht nog te redden.

Ten eerste staat deze Corvette op een plek waar veel mensen komen, namelijk bij een tankstation. De kans dat hij opgeruimd gaat worden is dan ook wat groter. Daarnaast is de algehele staat van de wagen wat minder slecht. Van grote schade is geen sprake en hij staat er nog niet heel lang. Er groeit geen onkruid onder de auto en de banden lijken nog voldoende op spanning te zijn. Natuurlijk is de auto vies en de laklaag is wel eens beter geweest, maar een flinke poetsbeurt doet wonderen. De grootste uitdaging is waarschijnlijk het weghalen van de graffiti op de ruiten en carrosserie. Als we dit vergelijken met de E63 van even geleden lijkt de kans dat deze auto terug zal keren in het verkeer veel groter. Laten we het hopen!


Chevrolet Corvette C5 zoekt nieuwe eigenaarKlik op de foto voor meer foto’s van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag