Chevrolet Camaro SS Firebreather Classic Design Concepts werd niet zo populair als gehoopt

  • Ruud
  • 16-12-2022 13:17
  • 172
  • 0

Chevrolet Camaro SS Firebreather Classic Design Concepts werd niet zo populair als gehoopt

Probeer een Aston Martin DB5 uit een James Bond film te verkopen en je bent hem in een paar uur kwijt. Wil je een omgebouwde Amerikaanse bolide verkopen van een geflopte film dan is dat een stukje moeilijker.

De film Jinn werd in 2014 gelanceerd en zou er voor moeten zorgen dat deze Chevrolet Camaro SS Firebreather Classic Design Concepts vijftig keer verkocht zou gaan worden. Helaas, de film werd geen succes en ook voor de Camaro was er dus vele malen minder aandacht. Slechts dertien exemplaren werden er gemaakt. Voordat deze auto bekend gemaakt werd werd hij meerdere keren in de omgeving van Detroit gespot en dacht men dat er een Pontiac Firebird zou terugkeren. Niets bleek minder waar en dat bleek deze Camaro te zijn. Ingrijpende wijzigingen werden doorgevoerd. Zo zien we een scherpere neus en ook de achterkant is alles behalve standaard meer. De motorkap moest een gat krijgen om ruimte te geven voor de supercharger. Die zorgt namelijk voor 600 pk en dat is ruim 160 pk meer dan de standaard V8 kan leveren.

Chevrolet Camaro SS Firebreather Classic Design Concepts werd niet zo populair als gehooptKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel