Bugatti Veyrons poseren tussen de sneeuw

  • Peter
  • 27-02-2024 11:05
  • 364
  • 1

Bugatti Veyrons poseren tussen de sneeuw

32 cilinders, 2400 pk en 3000 Nm. Het blijven duizelingwekkende getallen die deze twee Bugatti Veyrons gezamenlijk aan boord hebben en we genieten dan ook enorm van deze combo in de Zwiterse Alpen.

Gstaad is zeker niet de laatste plek waar je een Bugatti zal aantreffen; de dealer BI Collection, officiële partner van Bugatti, zit er namelijk gevestigd. Saillant detail daarbij is dat de banner op de website van Bugatti Gstaad bekend voorkomt. Daarop valt de fotoshoot van de drie Bugatti's en het privevliegtuig te zien die in juni op Autogespot verscheen. Ja, ook door spotter Dario (Cars_in_Monaco), die haast alleen maar artikel-waardige spots upload. Toch went het nooit om zulke exclusieve fotoshoots langs te zien komen.

Eén van de twee betreft overigens ook niet zomaar een Bugatti Veyron, voor zover dat überhaupt te zeggen valt, maar een one-off genaamd Bugatti Veyron 16.4 Super Sport Edition Merveilleux. Oké, een one-off Veyron is misschien niet zo speciaal als het klinkt, aangezien Bugatti vele unieke Veyrons heeft gebouwd, maar deze is helemaal uit koolstofvezel opgetrokken en de blauwe accenten maken het helemaal af. De prijs van deze uitvoering is nooit bekend gemaakt, maar gezien het vele koolstofvezel kan het nooit onder de 2 miljoen euro zijn. Naast deze speciale Veyron Super Sport staat een Veyron Grand Sport Vitesse, de open variant van de Super Sport. Net zoveel vermogen en een stukje minder exclusief (92 exemplaren t.o.v. 48), maar de Grand Sport Vitesse was met een snelheid van ruim 408 km/h tijdens een recordrit in 2013 wel de snelste cabriolet ter wereld. Mooi aan dit exemplaar is de spoiler waarvan de onderkant in de kleuren van de Franse vlag gespoten is, wat de achterkant van de auto een stuk meer karakter geeft. De brute hypercars uit Molsheim steken mooi af tegen de witte, besneeuwde achtergrond. De foto's zien er daardoor naast figuurlijk ook letterlijk cool uit en de laagstaande zon geeft de fotoshoot daarbij een mooie winterse impressie.
Bugatti Veyrons poseren tussen de sneeuwKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag