Bugatti Veyron voor slechts $169.000

Bugatti Veyron voor slechts $169.000

Altijd graag bij autoclub willen zitten als Toys For Boys en dergelijke? In Australië heeft de Supercar Club zelfs de mogelijkheid jou bezitter te maken van een heuze Bugatti Veyron. Daarvoor hoeft niet eens 1 miljoen euro voor betaald worden.

Deze exclusieve club vraagt je in eerste instantie de som van $169,000 als inschrijving. Naast het inschrijvingsgeld dient er jaarlijks ook nog $8.500 betaalt te worden, daarmee wordt onder andere het onderhoud van de Veyron mee betaald. Er zijn tien mensen die de mogelijkheid krijgen deel te nemen aan deze unieke mogelijkheid. De opzet van de Supercar Club is dat je 10% van de waarde van de auto betaalt, de auto is dan 1 jaar in Europa, dan 1 jaar in Australië en dan verlaat de auto het programma. In Europa krijgen de rijders de mogelijkheid om een van de vele circuits te bezoeken met de bolide. Het is de rijders echter toegestaan om maximaal 20 dagen achter het stuur plaats te nemen of maximaal 2000 kilometer. Terug in Australië zal de auto alleen gebruikt worden op circuits en op privé terreinen omdat moderne linksgestuurde auto's niet op de openbare wegen mogen komen in Australië.



Een onderdeel van het programma is een driedaagse trip van Monaco naar München met genoeg stukjes autobahn ertussen waar je flink kan blazen.

Na de twee jaar kan je ervoor kiezen om een gedeelte van je geld terug te krijgen, ongeveer 60% van de aanschafprijs, of ze kunnen ervoor kiezen om mee te doen met een nieuw programma met een nieuwe, nog onbekende, auto.

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag