Bugatti Veyron op zijn Amerikaans

  • Thom
  • 30-07-2023 15:51
  • 246
  • 0

Bugatti Veyron op zijn Amerikaans

Bij deze titel weet je waarschijnlijk al welke kant we op gaan. In de Verenigde Staten zijn ze namelijk niet vies van het personaliseren van auto's. Deze trend stopt blijkbaar niet als je een hypercar in je garage hebt staan want deze Bugatti ontkwam er niet aan.

Spotter Jeroen is al een tijdje actief op Autogespot, al sinds 2006 is hij auto's aan het uploaden op het platform. Voor zijn persoonlijke mijlpaal van 2500 uploads op zijn account bewaarde hij een speciaaltje in de vorm van deze Bugatti Veyron Grand Sport. De cabrioversie van de bizarre hypercar uit Duitsland/Frankrijk. Dankzij VAG invloeden wist Bugatti destijds een hoop stennis te schoppen en écht iets bijzonders op de wereld te brengen. Een productieauto die meer dan 400 km/u als topsnelheid had was iets wat nog niet als normaal werd gezien in 2005. De 8 liter motor met zestien cilinders was uiteraard het huzarenstukje op de platgeslagen VW Kever. Voor zoiets bijzonders stond uiteraard ook een prijskaart van een één en zes nullen tegenover.

Dat het model zo'n hoge prijs had houdt natuurlijk niet in dat iedereen zijn of haar auto in de garage opslaat als investering. Een Amerikaan besloot om een stukje te gaan rijden en werd gespot in Boca Raton, Florida. Jeroen wist een goeie serie foto's te maken van het zwarte beest met veel rode accenten. Het zal Amerika niet zijn als er geen setje aftermarket velgen onder liggen. Volgens de spotter hebben we te maken met een set van Velos Designwerks, maar wat mij betreft verpesten deze velgen het design van de Veyron volledig. Een Bug als 2500e spot uploaden is natuurlijk wel een vermelding waard, gefeliciteerd Jeroen voor deze mijlpaal en de Spot van de Dag!

Bugatti Veyron op zijn AmerikaansKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel