Bugatti La Voiture Noire mag Molsheim opvrolijken tijdens de kerst

  • Ruud
  • 17-12-2020 12:21
  • 604
  • 2

Bugatti La Voiture Noire mag Molsheim opvrolijken tijdens de kerst

Een speciaal kerstcadeau voor de inwoners van Molsheim van het merk dat daar auto's bouwt. Bugatti doet namelijk een duit in het zakje om het centrum op te vrolijken ondanks dat er geen kerstmarkt is. Ze zetten er tot maart namelijk de peperdure La Voiture Noire neer!

Het laat zich raden waarom de kerstmarkten in de Elzas niet plaats vinden. Iets met mondkapjes, vaccins en een virus.. Gelukkig laat Bugatti zich van zijn beste kant zien en laat de Voite Noire in een glazen kooi schitteren. De bijzondere bolide laat zich van alle kanten goed zien. Om je geheugen op te frissen vertellen we je graag nog over La Voiture Noire.

De auto werd in 2019 geïntroduceerd en al snel volgden geruchten dat de bekende voetballer Cristiano Ronaldo de nieuwe eigenaar zou zijn. Dat was ieder geval niet helemaal het geval en niet veel later postte een rijke Saudiër een foto waarbij hij deed vermoeden de auto in bezit te hebben. Ook dat is niet geverifieerd en uiteindelijk staat de auto nog steeds dus in Molsheim. Hij kost overigens, zonder belastingen, al elf miljoen euro. La Voiture Noire is precies zoals je zou verwachten. Zwart, sinister en absoluut uniek. Zes uitlaten, een gewelfd achterlicht en grote letters Bugatti op het achterste komen vast mooi tot hun recht in de garage waar dit kunstwerkje ooit zal schitteren.

Bugatti La Voiture Noire mag Molsheim opvrolijken tijdens de kerst

Reacties op dit artikel