Bugatti Divo voornamelijk in het Midden-Oosten te vinden

  • Ruud
  • 17-06-2024 09:42
  • 194
  • 0

Bugatti Divo voornamelijk in het Midden-Oosten te vinden

Het leven van spotters in Dubai bestaat overwegend uit het afstruinen van parkeergarages. Dan kun je nog wel eens voor verrassingen komen te staan. Comfyqq stond onverwachts oog in oog met een Bugatti Divo.

Deze gelimiteerde Bugatti is voornamelijk in het Midden-Oosten te vinden zo lijkt het. Liefst vijf exemplaren zijn er al in deze metropool gesignaleerd. Met slechts 40 stuks die er gemaakt worden is dat al een aardige score en we verwachten eigenlijk nog wel meer exemplaren van de Divo in Dubai terug te zien. Volgens sommige bronnen zijn er negen exemplaren naar Dubai verscheept. We hopen natuurlijk dat de Divo ook in andere mooie werelddelen geleverd wordt want hij moet zijn benen kunnen strekken en daarbij willen we mooie plaatjes zien van deze Bugatti. In de Alpen, Londen of Monaco misstaat de Divo ook zeker niet.

De Divo werd alweer zes jaar geleden geïntroduceerd en tot op de dag van vandaag is het een unieke en futuristische auto. Het ontwerp werd tot zulke extremen doorgevoerd dat het een tijdloze kolos van luxe, supersport en design werd. Achterin natuurlijk die alles verslindende W16 motor met vier turbo's. Goed voor 1.500 pk! Deze motor wordt binnenkort vervangen door een V16. Bugatti zal namelijk aanstaande donderdag de opvolger van de Chiron onthullen en daarbij ook de nieuwe motor presenteren.

Bugatti Divo voornamelijk in het Midden-Oosten te vindenKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel