Bugatti Chiron heeft twee puisten op zijn kont

Bugatti Chiron heeft twee puisten op zijn kont Bah, het is alsof we Shelly tijdens Expeditie Robinson over het strand zien lopen als we naar deze Bugatti Chiron kijken. De Chiron die in de Verenigde Staten wordt geleverd is namelijk een stukje anders dan hoe we hem in Europa kennen.

In de Verenigde Staten zijn bepaalde eisen nog een stuk strenger op autogebied. De Chiron is tot aan de kont volledig identiek aan de Europese exemplaren. Gaan we echter aan de achterkant staan dan zien we twee gigantische puisten zitten die van rubber zijn gemaakt en daar verplicht worden door verzekeraars. Deze lage snelheids bumper beschermers kunnen er dus door Bugatti niet afgehaald worden. Echter is het aan de eigenaren zelf om te beslissen of ze er wel of niet op willen hebben.

Bugatti Chiron heeft twee puisten op zijn kont

Volgende Vorige

Meer artikelen:

Reacties op dit artikel

 1. user avatar
  Tom Da Man

  Wat zeggen jullie dat toch mooi; mijn eten wás aan het verteren, maar nu wordt het in het beste geval herkauwd.
  Anyway: Bug heeft met deze gefacelifte Veyron - want dat is ie voor mij als designliefhebber, ook al stelt VW dat er ongeveer geen bout meer hetzelfde is - toch een ding gemaakt dat compleet uit verhouding is; dit kon er nog wel bij ;-) De kleurencombo op deze wagen is overigens niet slecht, maar dat komt alleen doordat het grijzige blauw de wagen een 'technisch' uiterlijk geeft, terwijl de Veyron om het even wat aankon.

  05-12-2017 om 18:24
 2. user avatar
  Competizione

  Alleen is Shelly wel leuk om te zien, dit is pure treurnis

  05-12-2017 om 19:46
 3. user avatar
  Dustie

  "De Chiron is tot aan de kont volledig identiek aan de Europese exemplaren."

  Ook aan de voorzijde is een klein verschil te vinden: namelijk de in Amerika eveneens verplichte reflectoren op de zijkant van de wagen, voor en achter.

  05-12-2017 om 23:09
 4. user avatar
  grandmasterb

  Ach, een platgeslagen olifant met puisten, wat maakt dat uit? Het was toch al geen schoonheid.

  06-12-2017 om 11:01
 5. user avatar
  Jspots

  Shelly is gewoon een lekker wijf dus stil

  07-12-2017 om 20:28
close