Bugatti Chiron gespot met vreemde wrap

Bugatti Chiron gespot met vreemde wrap

Een 10-tal jaar geleden was het wrappen van je auto in een mat kleurtje dé manier bij uitstek om op te vallen. Helaas voor sommigen is dat vandaag de dag niet meer het geval. Mat is niet meer zo cool als destijds, waardoor men vaak met iets erg ludiek uit de hoek moet komen wilt men nog opvallen. Bij deze eigenaar is dat alvast gelukt.

Natuurlijk komt dat opvallen ook grotendeels door de wagen zelf, de Bugatti Chiron. Met zijn 1.500 pk, 1.600 Nm koppel en een topsnelheid van 420 km/u is de Chiron net zoals de Veyron weer een heuse Game Changer!

Maar even terug naar de modetrends in het wrappen. Deze eigenaar koos voor een Monopoly wrap. De knalrode aftermarket velgen maken het plaatje compleet. Opvallen doet hij, maar mooi is anders.

UPDATE: een transparante wrap en een echte schildering door de kunstenaar Alec Andon, ook gekend als Alex Monopoly. Hij is een populaire graffiti artiest en kreeg dit als opdracht voor de Art Basel week in Miami. De wagen kreeg prompt de bijnaam 'MonopBugatti' opgelegd. Cool!

Bugatti Chiron gespot met vreemde wrap
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    NETHERLANDS SpottingGroupNL  -  26-03-2019 om 15:57

    Beschilderd door de 33 jarige kunstenaar Alec Monopoly.

  2. Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws