Britse Pagani Zonda C12-S hitst Greenwich op

Britse Pagani Zonda C12-S hitst Greenwich op

En met Greenwich bedoelen we niet het Londense Greenwich. In dit geval hebben we het over Greenwich in Connecticut, Verenigde Staten.

Het is überhaupt al bijzonder om een Pagani Zonda tegen te komen in de Verenigde Staten. Er zijn namelijk tien exemplaren van de Zonda in het algemeen in de Verenigde Staten en om dan een C12-S met Britse kentekenplaten te spotten is uniek te noemen. Opvallend genoeg werd deze specifieke Zonda nog nooit eerder gespot en dus zijn we heel blij met deze spot. Een dikke Zonda C12-S en bekijk ook eens dat interieur. Een ouderwetse handmatige versnellingsbak met zes verzetten gekoppeld aan een V12 met 555 pk. Heerlijk moet het zijn om die pook te mogen bedienen in combinatie met het geschreeuw van de atmosferische V12.

Britse Pagani Zonda C12-S hitst Greenwich op

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  schenk  -  07-09-2020 om 10:17

  De Zonda is toch niet road-legal in de US? Is dit een manier om de Zonda te kunnen rijden aan de andere kant van de plas?

 2. Profile pic
  UNITED STATES OF AMERICA Rivitography  -  08-09-2020 om 08:37

  @schenk they are now road legal in the United States (or at least in Connecticut) because the car is over 20 years old. A few Zondas have come here on a temporary export. For some reason, it's always this one guy who has the Zondas. He also has the green F40 on Italian plates which I have spotted and posted onto here.

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws