Brabus' nieuwste kanon, de Brabus 800 AMG GT 63 S, is gespot!

Brabus' nieuwste kanon, de Brabus 800 AMG GT 63 S, is gespot!

Brabus is de koning onder de veredelaars van Mercedes-Benz modellen. Dat kunnen we inmiddels wel een beetje stellen. Keer op keer weten ze de auto's van het merk uit Stuttgart net iets meer te verfijnen en stoerder te maken. Zo ook de Mercedes-AMG GT 63 S. Brabus doopt deze om tot Brabus 800 AMG GT 63 S en dat is een waar kanon,

Met 639 pk is de AMG GT 63 S al het sterkste wat Mercedes-AMG op dit moment te bieden heeft. Dat vermogen wordt door Brabus nog eens even naar een dikke 800 pk gebracht! Het koppel ligt op 1.000 Nm en daarmee trek je spontaan verkeersdrempels in het asfalt als je volgas vertrekt. 0-100 km/u gaat in 2,9s, de topsnelheid is voor Brabus-begrippen met 315 km/u relatief bescheiden maar met het oog op veiligheid prima te noemen.

Optisch is er natuurlijk het een en ander aangepast om de aerodynamische flow van deze jongen te verbeteren. Aan de voorkant zit een grotere splitter en carbon fiber luchtinlaten in de bumper. Aan de zijkant zijn de welbekende sideskirts gemonteerd voor een betere flow langs zijkant van de auto. Achterop zien we een prachtige carbon fiber diffuser die plaats bieden aan vier machtige uitlaten van Brabus.


Brabus nieuwste kanon, de Brabus 800 AMG GT 63 S, is gespot!
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws