Brabus brengt een pocket rocket naar de IAA in Frankfurt

Brabus brengt een pocket rocket naar de IAA in Frankfurt

De IAA van Frankfurt staat om de hoek en ondanks een paar afwezigen gaat het toch gewoon een leuke show worden. Daar zorgen de Duitsers wel voor. Brabus doet ook mee en neemt een primeur mee in de vorm van tuning voor de Mercedes-AMG A 35 en we noemen het de Mercedes-AMG Brabus B 35 (S)

365 pk, 460 Nm aan koppel en in 4,4 seconden naar de 100 km/u. Dat is leuk voor een klein autootje. Brabus kan dit bieden door het pakketje dat BRABUS PowerXtra + B 35 S tuning heet. Dit pakket omvat software aanpassingen aan de motor en een uitlaat die het klein blokje van twee liter groot beter laat ademen.

Brabus zorgt natuurlijk ook voor optische aanpassingen. Op de originele voorbumper kan een spoiler gemonteerd worden die de lift op de vooras tegen moet gaan. Op die manier blijft de A 35 nog strakker op de weg liggen bij hogere snelheden. Aan de achterkant is de originele spoiler vervangen door een Brabus variant. Deze zorgt voor een betere luchtstroom en zorgt voor een nog stoerdere look. Uiteraard gaan wij deze in Frankfurt voor jullie vastleggen!

Brabus brengt een pocket rocket naar de IAA in FrankfurtBrabus brengt een pocket rocket naar de IAA in FrankfurtBrabus brengt een pocket rocket naar de IAA in FrankfurtBrabus brengt een pocket rocket naar de IAA in FrankfurtBrabus brengt een pocket rocket naar de IAA in FrankfurtBrabus brengt een pocket rocket naar de IAA in Frankfurt

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws