Boekarest levert een waanzinnig exemplaar van de Bentley Continental GT Speed

  • Thom
  • 28-02-2024 12:00
  • 596
  • 1

Boekarest levert een waanzinnig exemplaar van de Bentley Continental GT Speed

Regelmatig zien wij exemplaren langskomen van de snelle Bentley's in een wat stoerdere uitvoering. Dit exemplaar is echter enorm chique geconfigureerd!

Een zeer snelle sportieve coupé maar toch alle luxe die je maar kan wensen, dan kun je natuurlijk bij Bentley aankloppen. In het begin van de eeuw kwamen ze met de Continental GT op de proppen en dit model heeft het Britse merk geen windeieren gelegd.

Het blijkt een ware succesformule die enorm is gegroeid de afgelopen jaren. Zowel de Flying Spur en de Cabrioversie stammen af van de GT, maar er zijn ook veel speciaaltjes met dezelfde basis, zoals de Batur, de Bacalar en de Supersport series.

Wat we hier in Boekarest hebben gevonden is één van de meest recente uitvoeringen, de Speed 2021. Een fijne Continental GT met een schitterende kleur, zilvergrijze velgen en een waanzinnig interieur! Een welkome afwisseling van alle matzwarte en getunede exemplaren die er ook gespot worden...

Boekarest levert een waanzinnig exemplaar van de Bentley Continental GT SpeedKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel