BMW vernieuwt de M5 en M5 Competition

BMW vernieuwt de M5 en M5 Competition

Goed nieuws voor de fans van de BMW M5 (Competition). BMW M heeft de auto namelijk vernieuwd en daarmee is de auto weer helemaal van deze tijd.

Met stylistische verfijningen, een verder geperfectioneerd bedieningsconcept en een grotere centrale display (nu 12,3 inch), verenigen de nieuwe BMW M5 en BMW M5 Competition meer dan ooit het onverstoorbare gebruiksgemak dat klanten van een zakelijke sedan verwachten met de hoogstaande dynamiek van een sportauto. De nieuwe BMW M5 Competition is voorzien van dezelfde schokdempers als de BMW M8 Gran Coupé en een opnieuw afgestemd onderstel. Daarmee rijdt hij nog beter en is de wegligging in het grensbereik verder verbeterd, maar biedt hij ook superieur comfort. De 4,4 liter V8 motor levert nog altijd 600 pk in de BMW M5 en 625 pk in de BMW M5 Competition.

Net als die van de andere modellen van de BMW 5 Serie reikt de BMW nierengrille dieper in de voorbumper. De verchroomde omlijsting van de nierengrille bestaat nu uit één stuk, dat beide elementen van de grille omvat. De grille is voorzien van M-specifieke dubbele spijlen en het M - logo. De nieuwe voorbumper is krachtiger vormgegeven en omvat grotere luchtinlaten aan weerszijden. De gespierde achterbumper met grote diffusor is ook nieuw vormgegeven, net als de driedimensionale LED achterlichten waarvan de verfijnde lijnen een nieuw licht schijnen op de bekende L-vorm die BMW consequent toepast.

Bij de BMW M5 en de BMW M5 Competition is te kiezen uit vijf nieuwe kleuren: niet alleen Brands Hatch Grau en Motegi Rot metallic, maar ook Tanzanitblau II metallic, Aventurine Rot II metallic en het matte Frozen Bluestone metallic van BMW Individual. De kleur Champagne Quartz metallic is hernoemd tot Alvit Grau metallic. Nieuwe optionele lichtmetalen wielen zijn onder meer de 20 inch M wielen in Dubbelspaak design in gepolijst Orbit Grey die BMW ook voor de BMW M8 aanbiedt.

BMW vernieuwt de M5 en M5 CompetitionBMW vernieuwt de M5 en M5 CompetitionBMW vernieuwt de M5 en M5 CompetitionBMW vernieuwt de M5 en M5 CompetitionBMW vernieuwt de M5 en M5 CompetitionBMW vernieuwt de M5 en M5 CompetitionBMW vernieuwt de M5 en M5 CompetitionBMW vernieuwt de M5 en M5 CompetitionBMW vernieuwt de M5 en M5 CompetitionBMW vernieuwt de M5 en M5 CompetitionBMW vernieuwt de M5 en M5 Competition

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    NETHERLANDS LucasH  -  17-06-2020 om 11:05

    Nice! Ziet er goed uit, zeker in die kleur.

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws