BMW M8 Gran Coupé komt lekker binnenzetten

BMW M8 Gran Coupé komt lekker binnenzetten

Maak kennis met de BMW M8 Gran Coupé en M8 Competition Gran Coupé. De laatste in het rijtje M's dat ontbrak voor de 8-serie. Met de nieuwe BMW M8 Gran Coupé en de BMW M8 Competition Gran Coupé breidt BMW M GmbH het gamma verder uit in het luxe premium segment. Deze vierdeurs high-performance modellen zijn rechtstreeks afgeleid van de nieuwe BMW M8 Coupé en werden ontwikkeld naast de BMW M8 GTE-endurance racer. De BMW M8 Gran Coupé en de BMW M8 Competition Gran Coupé beleven hun wereldpremières op de Los Angeles Auto Show in november 2019.

Op de IAA in Frankfurt stond de 8 series Gran Coupé maar daar ontbrak de M8 variant nog. BMW wilde nog een mooie primeur aan de Los Angeles Motor show overhouden en neemt daar nu dus de M8 Gran Coupé mee. Hier zal ook de M8 First Edition te zien zijn. 400 stuks worden er van gemaakt en is onder andere te herkennen aan de kleur Aurora Diamond Green Metallic met bronzen accenten.

In het vooronder ligt de welbekende 4.4 liter V8 met dubbele turbo. Goed voor respectievelijk 600 of 625 pk in de M8 Gran Coupé of de M8 Competition Gran Coupé. Ook standaard is xDrive op deze modellen. Gelukkig is dat uit te schakelen en kun je vier man laten genieten wat het is om dwars te gaan. De sprints naar de 100 km/u nemen 3,3 en 3,2 seconden in beslag. Volgend jaar staat de auto bij de dealer en in April kun je er in rijden. Prijzen worden later bekend gemaakt maar je kunt al rekenen op om en nabij de 200.000 euro.

BMW M8 Gran Coupé komt lekker binnenzettenBMW M8 Gran Coupé komt lekker binnenzettenBMW M8 Gran Coupé komt lekker binnenzettenBMW M8 Gran Coupé komt lekker binnenzettenBMW M8 Gran Coupé komt lekker binnenzettenBMW M8 Gran Coupé komt lekker binnenzettenBMW M8 Gran Coupé komt lekker binnenzettenBMW M8 Gran Coupé komt lekker binnenzettenBMW M8 Gran Coupé komt lekker binnenzettenBMW M8 Gran Coupé komt lekker binnenzetten

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws