BMW M4 op schitterende HRE velgen

BMW M4 op schitterende HRE velgen

De BMW F82 M4 neemt de markt over en wij vinden dat helemaal niet erg! Zodoende zijn wij dan ook trots om weer een nieuw M4 project te kunnen laten zien, vers uit onze eigen werkplaats. Onze klant kocht een zwarte BMW M4 met de optionele keramische remmen, het is een prachtige auto maar de eigenaar wilde er toch graag ook nog wat persoonlijke details aan toevoegen en daar helpen wij dan ook graag aan mee.

Om te beginnen kon de stance van de auto wel wat verbeterd worden, dus werd de auto verlaagd met een set H&R verlagingsveren, wat niet alleen de uitstraling van de auto verbeterd maar ook positief voor het weggedrag uitpakt.

De volgende stap was uiteraard een nieuwe set velgen. Onze klant heeft alle tijd genomen om ons assortiment te doorzoeken en koos uiteindelijk voor deze schitterende set HRE P104 Velgen afgewerkt in het Mat Brons. Wij vinden dat deze kleur perfect past bij het zwarte exterieur van de auto en de keramische remmen. De velgen meten 9,5 x 20 inch voor en 11 x 20 inch achter en ze werden verpakt in een verse set Pirelli banden, in de maten 265/35-20 op de voorwielen en 295/30-20 achter.

BMW M4 op schitterende HRE velgen

We lieten onze fotograaf ook langs komen op het moment dat de velgen gemonteerd werden, zodat hij snel wat plaatjes buiten onze shop kon schieten van het resultaat. Wij vinden het resultaat schitterend en we weten zeker dat u dit ook zult waarderen! Als u ook geïnteresseerd bent in een set HRE Wheels, of een ander product uit onze shop, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag met de perfecte setup voor uw auto, zoals we voor deze klant deden.

BMW M4 op schitterende HRE velgenBMW M4 op schitterende HRE velgenBMW M4 op schitterende HRE velgenBMW M4 op schitterende HRE velgenBMW M4 op schitterende HRE velgen

Reacties op dit artikel