BMW M4 gespot van noord naar zuid Polen

  • Thom
  • 26-02-2023 19:00
  • 212
  • 0

BMW M4 gespot van noord naar zuid Polen

Deze vette BMW M4 werd de afgelopen maanden op verschillende plaatsen in Polen gespot. De eigenaar lust wel aardig wat kilometers, en blijkbaar kon er naast de benzine ook nog even wat spullen ingekocht worden zoals te zien is bij de meest recente spot!

De eerste spot van deze rode M4 Competition met M Performance onderdelen vond plaats in april vorig jaar, in Warsaw. Die stad ligt in het midden van Polen. De volgende spot slechts twee weken later vond plaats in Sopot dat in het noorden van Polen ligt. Vervolgens was het een paar maanden later raak in Kraków en dat ligt dan weer in het zuiden van het land. Weer twee weken later werd de Bimmer in Mszana Dolna iets verderop gespot en nu als laatste spot is het de stad Katowice. Deze stad ligt een klein stukje naar het westen van Kraków.

Wat wij hieruit kunnen concluderen is uiteraard dat de BMW goed ingezet wordt als reisauto en dat de spotters de auto goed weten te vinden. Bij de spot van T.B. Car Spotting zien we dat de kofferbak gevuld is met allerlei spullen. Dus naast een heerlijke reisauto is het ook nog een enigszins praktische M!

Check hier alle spots van deze M4!

BMW M4 gespot van noord naar zuid PolenKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel