BMW M4 F82 Coupé vakkundig tegen boom geparkeerd

  • Ruud
  • 29-03-2015 14:08
  • 6152
  • 9

BMW M4 F82 Coupé vakkundig tegen boom geparkeerd

Als monteur van een bekende BMW dealer in Breda had je gister liever in je bed willen blijven liggen. Gisteren vond in Breda bij een bekende BMW dealer een Ladies only day plaats. Gelukkig voor het vrouwelijke ras is de auto niet door één van hun afgeschreven. Dan hadden de meeste vooroordelen natuurlijk alweer klaar gelegen. De BMW M4 F82 Coupé werd tijdens een ritje naar het tankstation vakkundig tegen een boom geparkeerd.

We schreven onlangs nog dat dit één van de mooiere M4's van Nederland was. Een performance uitlaat, M-striping en natuurlijk bijna alle performance opties die mogelijk zijn. Helaas voor ons zal deze BMW M4 voorlopig niet de weg op gaan. Op een rechte weg in Breda ging het even goed mis toen de bestuurder het gas intrapte en de auto uitbrak. Waarschijnlijk had de bestuurder ook de hulpmiddelen van de auto uitgezet want deze hadden nog op tijd in kunnen grijpen. Helaas stond er een boom op de route van de BMW en was deze niet meer uit te wijken. De gevolgen zien we hieronder.

BMW M4 F82 Coupé vakkundig tegen boom geparkeerdBMW M4 F82 Coupé vakkundig tegen boom geparkeerdBMW M4 F82 Coupé vakkundig tegen boom geparkeerdBMW M4 F82 Coupé vakkundig tegen boom geparkeerdBMW M4 F82 Coupé vakkundig tegen boom geparkeerdBMW M4 F82 Coupé vakkundig tegen boom geparkeerdBMW M4 F82 Coupé vakkundig tegen boom geparkeerdBMW M4 F82 Coupé vakkundig tegen boom geparkeerd

BMW M4 F82 Coupé vakkundig geparkeerd

Reacties op dit artikel


Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws