BMW M3 Competition rijdt tijdens Streetgasm event drie mensen omver

BMW M3 Competition rijdt tijdens Streetgasm event drie mensen omver

Gisteren werd in Purmerend het jaarlijkse Carbecue georganiseerd. Een evenement van Streetgasm waar altijd de meest bijzondere bolides op af komen. Helaas was er iemand van de leden niet bekwaam genoeg om zijn 450 pk sterke BMW M3 onder controle te houden.


Op de volgende filmpjes is te zien dat de bestuurder alle hulpsystemen heeft uitgeschakeld en er een mooie show van wil maken. Helaas voor de omstanders had de bestuurder niet de skills om zijn auto in een rechte lijn te houden. Na de flinker schuiver raakte de auto drie mensen en een Audi om vervolgens tegen een betonnen paal tot stilstand te komen. Twee van de drie slachtoffers moesten voor hun verwondingen naar het ziekenhuis gebracht worden. Het evenement van Streetgasm werd vervolgens afgelast.


View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com


Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS rutger superleggera  -  26-08-2019 om 11:44

  Dit is iets wat je inderdaad beter niet kan doen als je er niet zeker van bent dat je de auto voor 100% onder controle hebt....

 2. Profile pic
  NETHERLANDS PetrolPower  -  26-08-2019 om 16:47

  [@rutger superleggera] Ik denk dat niemand een auto voor 100% onder controle heeft bij zo'n actie. Daarom moet je als bestuurder zo'n risico niet nemen met zoveel mensen eromheen, zelfs al ben je een bekwaam bestuurder.

 3. Profile pic
  NETHERLANDS D&A Crew  -  26-08-2019 om 19:21

  Of je rijdt normaal -_-

 4. Profile pic
  NETHERLANDS rutger superleggera  -  27-08-2019 om 11:51

  @PetrolPower Er zijn zat mensen met zulke auto's die heel goed weten wat ze doen, en dit is natuurlijk wel heel gaaf om te zien als het goed gaat

 5. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws