BMW M dropt een bom, M3 Touring op komst!

BMW M dropt een bom, M3 Touring op komst!

Instagram ontplofte gisteravond. BMW M postte namelijk een foto met daarop de kont van een M3 maar met de lijnen van een Touring. Eindelijk is het zover. De M3 Touring komt eraan!


We moeten echter nog wel even wachten voor we de auto in levende lijve kunnen gaan zien. Echter grote kans dat we de auto wel veelvuldig getest zullen zien worden op en rond de Nürburgring. Dat is immers het testdomein van BMW M. BMW zal de auto niet eerder dan 2023 uitbrengen tijdens de tweede generatie van de nieuwe M3/M4. De Touring zal dus worden voorzien van een lekkere zes-in-lijn motor met turbo's en genoeg vermogen om je gezin binnen no-time op de wintersport of aan de Franse kunst te krijgen. Wij kunnen ieder geval niet wachten!


Dit bericht bekijken op Instagram

Mic Drop. #TheM3 #BMW #M3 #TOURING #BMWM

Een bericht gedeeld door BMW M GmbH (@bmwm) opReacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS LucasH  -  13-08-2020 om 10:57

  Waarom zou die pas in 2023 komen? Is t zo’n gek idee dat ie gewoon over een jaar ofzo op de markt komt?

 2. Profile pic
  NETHERLANDS Dustie  -  13-08-2020 om 22:57

  @LucasH: BMW schrijft op hun eigen website dat ze nu beginnen aan een twee jaar durende testfase. https://www.bmw-m.com/en/topics/magazine-article-pool/the-first-bmw-m3-touring.html

  Daarna moet de productie nog op gang worden gebracht, dus 2023 is heel reëel.
  Ik vermoed dat ze met deze teaser alle ringspotters willen attenderen op hun aanwezigheid de komende tijd, zodat zij op hun beurt de hypetrain kunnen aanzwengelen.

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws