BMW laat X3 M en X4 M (Competition) zien

BMW laat X3 M en X4 M (Competition) zien

Iets onder de pet houden is bij BMW de laatste tijd wel moeilijk. De BMW 7-serie lekte vroegtijdig het internet op en ook de BMW M8 Competition kon rekenen op een vroegtijdige primeur. Gisteravond was het de eer aan de X3 M en de X4 M. Vanochtend konden we het echte persbericht ontvangen.

De X3 M en X4 M zien we in volle glorie inclusief de details van de motor. Laten we daarmee beginnen. De X3 M is voorzien van een zes-in-lijn bi-turbo blok dat goed is voor 480 pk en 600 Nm aan koppel.. In de X3 M Competition zal hij zelfs goed zijn voor 510 pk! Dat zijn lekkere waardes. Standaard is het blok gekoppeld aan de achtraps steptronic bak van BMW. 0-100 km/u doen de auto's in 4,2 secondes of als je voor het Competition pack bent gegaan in 4,1 secondes. Of je dit nu in de X3 of X4 probeert maakt niet uit. Driften zit er overigens niet in. Standaard zijn de auto's ook voorzien van het M xDrive systeem.

Niet alleen motorisch ziet het er goed uit. Ook qua uiterlijk mag de X3 M er zijn terwijl de X4 M toch wel een beetje de vreemde eend in de bijt is. Wellicht dat we die gewoon in het echt moeten zien. Uiteraard zijn beide modellen te herkennen aan de standaard M-elementen. Vier uitlaatpijpen, roosters in de voorschermen en heerlijke 20" inch velgen!

BMW laat X3 M en X4 M (Competition) zienBMW laat X3 M en X4 M (Competition) zienBMW laat X3 M en X4 M (Competition) zienBMW laat X3 M en X4 M (Competition) zienBMW laat X3 M en X4 M (Competition) zienBMW laat X3 M en X4 M (Competition) zienBMW laat X3 M en X4 M (Competition) zienBMW laat X3 M en X4 M (Competition) zienBMW laat X3 M en X4 M (Competition) zienBMW laat X3 M en X4 M (Competition) zienBMW laat X3 M en X4 M (Competition) zienBMW laat X3 M en X4 M (Competition) zien

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws