BMW laat eerste details M8 los

BMW laat eerste details M8 los

Goed nieuws voor de BMW liefhebbers. BMW laat ons namelijk niet al te lang in spanning als het om details van de nieuwe M8 gaat. Er is een persbericht met een set foto's online gezet en daarbij hebben ze ons ook al een aantal details te vertellen.

Het belangrijkste. De motor is natuurlijk de 4.4 liter V8 met minimaal 600 pk. Wij gokken meer op 625 of 640 pk en de motor heeft een gemiddeld verbruik van 10,7 liter per 100 kilometer. Daarnaast wordt de M8 natuurlijk lichter en heeft een lager zwaartepunt dan de huidige 8-serie's want het gaat hier om een "sport" model. Ook de gewichtsverdeling en optimale wielbasis gaan een rol spelen bij de M8.

BMW M xDrive gaat er ook in de M8 voor zorgen dat alle kracht goed verdeeld wordt over de vier wielen. Voor de mensen die graag strepen trekken. Geen zorgen, ook in de M8 kan men de voorste wielen "uitschakelen" en al het vermogen naar de achterwielen sturen.

BMW laat eerste details M8 losBMW laat eerste details M8 losBMW laat eerste details M8 losBMW laat eerste details M8 losBMW laat eerste details M8 los

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws