BMW 8 Series teaser bevestigd reïncarnatie

BMW 8 Series teaser bevestigd reïncarnatie

Hij komt terug! Althans, dat is wat de teaser ons doet geloven! De BMW 8 Series gaat er gewoon komen en volgende week kunnen we op Villa d'Este het eerste concept model van dit model zien. BMW gooit er in ieder geval een teaser uit waar ik m'n vingers bij af lik.

Een lange neus, een elegante coupélijn en een dikke kont. Dat is alles wat we tot nu toe te zien krijgen. Volgende week zal BMW ongetwijfeld een concept auto meenemen naar het festijn aan het como meer. Helaas kunnen wij daar niet bij aanwezig zijn maar wees gerust, BMW zal er een persbericht over uit sturen om ons te laten genieten van foto's. Tot die tijd moeten we het doen met deze schamele teaser.

BMW 8 Series teaser bevestigd reïncarnatie

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  BELGIUM Tom Da Man  -  11-05-2017 om 15:42

  @Redactie Ik zal er foto's van nemen op het event. Wel heb ik een vrij belabberde camera en net aanvaardbaar mobieltje, tenzij autogespot beter materiaal te leen heeft.

  Wel jammer dat het artikel opend* met een dt-vaud* die weinig eer aandoedt* aan de chique perfectie van BMW's/RR's event.

 2. Profile pic
  BELGIUM Tom Da Man  -  11-05-2017 om 15:49

  De teaser maakt me helaas niet gelukkig. Het zal wel hetzelfde gevalletje zijn als bij de meeste productieauto's van het moment, zelfs bij de mooie: men neme één carrosserie, kleve er enkele merkdetails op en denke dat men iets heeft. Mijn recept voor een prachtkar zou eerder een i8 opleveren. De wagen lijkt er uit te zien als om het even welke Aston of de proto voor de nieuwe Bentley Continental, maar dan met een Hofmeister-knik.

 3. Profile pic
  BELGIUM Tom Da Man  -  11-05-2017 om 15:54

  Villa d'Este is er overigens pas binnen twee weken!

 4. Profile pic
  BELGIUM Tom Da Man  -  11-05-2017 om 16:08

  Villa d'Este is er pas over 2 weken, by the way. (of 'übrigens', want meer Duits dan dit event wordt het niet ;-))

 5. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws