Blauwe Pista geeft kleur aan Brussel!

Blauwe Pista geeft kleur aan Brussel!

Je zou verwachten dat we alle kleuren inmiddels wel hadden gezien op de 488 Pista maar de creativiteit van Ferrari's klanten blijft verrassen! In Brussel wist Belgian-spotter deze geweldige blauwe 488 Pista te spotten. De kleur zelf is al vaker voorbij gekomen maar in dit geval is de auto nog voorzien van sportieve Italiaanse strepen over de boven- en zijkanten van de auto. Het zijn in dit geval echter de getinte achterlichten en carbon accenten die het ontwerp helemaal afmaken en de auto zijn unieke voorkomen geven.

Met amper drie pagina's aan blauwe Pista's kan je stellen dat blauw een minder populaire kleur is voor de Italiaanse supercar. Toch staat het de auto absoluut niet verkeerd. Zeker in dit geval met het contrast van de Italiaanse strepen en de donkere achterlichten blijft de auto heerlijk sportief ogen zonder die Ferrari elegantie te verliezen. De set gele remblokken achter de donkere velgen kleurt daarnaast weer lekker mee met het Ferrari schildje op de flank. Met name de achterkant is voorzien van extra carbon toevoegingen bovenop het standaard carbon werk. Zo zijn de achterlichten in carbon gehuld en is er een extra spoilerlip geïnstalleerd. Al met al dus weer een ontwerp om van te smullen!
Blauwe Pista geeft kleur aan Brussel!
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS PatrickC  -  13-07-2020 om 05:52

  @joran verkeerde link bij de foto. Linkt naar een goud/bruine Pista.

 2. Profile pic
  NETHERLANDS JoranBentley  -  13-07-2020 om 17:08

  @PatrickC vaag, heb die gouden nooit bekeken dus snap niet hoe hij naar die spot kan doorlinken. Spot van deze blauwe is overigens verwijderd... Thanks voor je oplettendheid in ieder geval!

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws