Betaalbare droomauto’s die binnen handbereik zijn

Betaalbare droomauto’s die binnen handbereik zijn

Elke autoliefhebber heft wel een droomauto die ze zouden willen kopen maar buiten bereik is. Voor een tweedehands Ferrari 488 Spider ben je toch al snel twee ton kwijt. Voor de meeste van ons in het bezitten van deze auto daarom helaas niet weggelegd. Echter met de toenemende populariteit van het leasen van een auto is het financieren van ‘relatief dure’ auto wel binnen handbereik. Ga maar eens na hoeveel Tesla’s je nu op de weg ziet. Dat is ook geen goedkope auto. Vrijwel al deze Tesla’s worden geleaset tegen een maandelijks bedrag. Door op afbetaling te rijden kunnen veel Nederlanders toch een betere aanschaffen dan wanneer zij zouden kopen. Ook autofabrikanten spelen hierop in en brengen betaalbare luxe auto’s uit die niet alleen voor miljonairs zijn weggelegd.


Porsche 718 Cayman

De Porsche 718 Cayman kan je al leasen wanneer je daar iets meer dan 1000 euro per maand voor over hebt. Voor dit bedrag heb je geen tweedehandsje maar een gloednieuwe 718 die vanuit de dealer wordt geleverd. Met 300pk en een acceleratie van 0-100 in 5 seconden heb je flink wat vermogen tot je beschikking. Een goede optie dus voor Porsche liefhebbers die wat extra te besteden hebben.Ford Mustang Mach-E

Ook Ford komt in 2020 zoals vele andere autofabrikanten met een duurzame auto op de markt. Zij hebben ervoor gekozen een volledige elektrische versie van de Mustang te maken. Misschien is deze auto niet weggelegd voor autoliefhebbers die graag het geluid van de motor horen tijdens het optrekken, maar wanneer je graag duurzaam rijdt is dit een goede optie. Snel optrekken is echter geen probleem want ook met de elektrische motor rij je 100 kilometer in minder dan 5 seconden. Met een prijs die net onder de 50.000 euro ligt en vrijstelling van wegenbelasting (doordat de auto geen uitstoot heeft) bespaar je ook nog eens een flink bedrag per maand. Je zal de Mach-E kunnen leasen vanaf ongeveer 750 euro per maand.

Jaguar XE

Met een prijskaartje van bijna 60.000 euro voor een nieuwe XE is deze auto van Jaguar nog wat prijzig. Echter wanneer je voor een occasion kiest kan je al een XE vinden voor rond de 40.000 euro. Voor privé of zakelijke lease betaal je dan maar in de 500 euro per maand (financial lease). Dat is erg betaalbaar zeker als je bedenkt dat je voor dat geld een XE hebt die maar één jaar jong is.

Tesla Model S

De Tesla Model S is al een tijdje in productie en dat betekent dat je vrij veel keus hebt wanneer je de Model S als tweedehands auto wil leasen. Voor een model van 1-2 jaar oud betaal je toch ongeveer 1000 euro per maand als financial lease. Als je het echter geen probleem vindt om een wat ouder model te rijden van 3-4 jaar terug heb je een heel betaalbaar model S die in die tussen de 500 – 600 euro per maand kost. Daarnaast ben je vrijgesteld van wegenbelasting tot 2024. Daar bespaar je extra euro’s mee.

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    NETHERLANDS thomcarspotter  -  16-01-2020 om 19:53

    17 weergaven na 2 dagen tijd..

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws