Bereid je voor op een vloed aan Lamborghini Revuelto's

  • Ruud
  • 08-04-2024 08:40
  • 292
  • 1

Bereid je voor op een vloed aan Lamborghini Revuelto's

Verberg vrouw en kinderen. De stieren zijn losgelaten! Komende weken zullen we tientallen Lamborghini Revuelto's op Autogespot gaan zien.

Het kan niet lang meer duren of de Revuelto zal frequent gespot worden. Lamborghini heeft het in dat opzicht perfect gedaan. Precies in het voorjaar starten de leveringen aan klanten en die gaan er natuurlijk gewillig mee op pad. Want een nieuwe auto moet je showen. In Nederland zijn er bijvoorbeeld al drie exemplaren afgeleverd. Grote kans dat die binnen niet al te korte tijd gespot worden.

De Lamborghini Revuelto is het nieuwste topmodel van Lamborghini. Zonder twijfel werd er nog een V12 in gelepeld maar Lamborghini moest natuurlijk ook hybride toepassingen gaan gebruiken. Door die combinatie werd dit meteen de krachtigste Lamborghini ooit met 1.015 pk en 807 Nm aan koppel. Daarbij kwam als extraatje dat de Revuelto volledig elektrisch is te rijden. Sta dus niet gek te kijken als je een Revuelto bij een laadpaal ziet staan binnenkort. Dan kan het beest namelijk 10 kilometer elektrisch rijden. Overigens is er op topsnelheid niets ingeleverd. De Revuelto haalt dik 350 km/u!

Bereid je voor op een vloed aan Lamborghini Revuelto'sKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag