Bentley toont nieuwe Continental GT Speed

  • Emil
  • 04-04-2016 14:26
  • 744
  • 1

Bentley toont nieuwe Continental GT Speed

Bentley heeft de Continental GT Speed vernieuwd. Dat betekent samenvattend dat de meest sportieve Bentley nog indrukwekkender is geworden als het om prestaties gaat.

De Speed is samen met de Supersports het uithangbord van Bentley. In de nieuwste uitvoering is het wederom de snelste Bentley ooit met een topsnelheid van 331 km/u. Daarnaast is de Black Edition ook aan het programma toegevoegd. In het vooronder is de iconische W12 biturbo motor goed voor 642 pk en 840 Nm aan koppel. Door de optimalisatie van de turbo's is de vermogenskromme nog beter geworden. Het maximale koppel is tussen 2.000 en 5.000 toeren voorhanden. Ondanks het forse gewicht van de Bentley gaat sprinten naar de 100 km/u in slechts 3,9 seconden.

De Speed is herkenbaar aan een sportiever exterieur. Dat zijn voornamelijk zwarte details waaronder de koplampen, sideskirts en andere details. Speciaal voor Speed zijn prachtige 21 inch velgen beschikbaar. Met remklauwen die in een zwarte of rode finish komen, ziet de Speed er sinister uit. Voor de Black Edition zijn enkele contrasterende details toegevoegd. Zo worden de frontsplitter en sideskirts in een andere kleur uitgevoerd: Hallmark, Beluga, St James’ Red en Cyber Yellow. Deze accenten worden in het exterieur en interieur gebruikt. Beide modellen zijn per direct leverbaar vanaf aankomende zomer.

Bentley toont nieuwe Continental GT SpeedBentley toont nieuwe Continental GT SpeedBentley toont nieuwe Continental GT SpeedBentley toont nieuwe Continental GT SpeedBentley toont nieuwe Continental GT SpeedBentley toont nieuwe Continental GT Speed

Reacties op dit artikel


Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws