Bentley komt met groenere Flying Spur

Bentley komt met groenere Flying Spur

Mogen we jullie introduceren aan de nieuwe en groenere Bentley Flying Spur? We wisten dat hij er aan zat te komen en nu is het dus zover. De Flying Spur V8!

Ha! Je dacht toch niet dat Bentley hun hybride aandrijflijn al in de Flying Spur zou aanbieden. Het vlaggenschip van het merk uit Crewe moet het slechts doen met vier cilinders minder dan de W12 en dat is nog steeds niets om je voor te schamen. Dat blok van het VAG concern is namelijk goed voor 550 pk en 770 Nm aan koppel. Om het nog wat groener te maken kan het blok ook een aantal cilinders uitschakelen. Dit gebeurt bij constante snelheden en wanneer minder dan 3.000 toeren en 235 Nm aan koppel gevraagd wordt. Het zal een druppel op een gloeiende plaat zijn maar gelukkig houden ze bij Bentley ook een beetje rekening met brandstofverbruik.

Doordat er vier cilinders minder aanwezig zijn is de auto ook een stukje lichter. Liefst 100 kilo minder is er aan boord van deze luxe limousine. Iets wat je niet echt zal gaan merken want het totaalgewicht ligt nog steeds op 2.237 kilo exclusief inzittenden. Stop hem vol en je bent al snel met meer dan 2.500 kilo op pad! Geen zorgen, de nieuwe V8 zal zorgen dat je in 4.1 seconden op de 100 km/u zit en de topsnelheid van 318 km/u is een heerlijke cruise snelheid.

Bentley komt met groenere Flying SpurBentley komt met groenere Flying SpurBentley komt met groenere Flying SpurBentley komt met groenere Flying SpurBentley komt met groenere Flying SpurBentley komt met groenere Flying SpurBentley komt met groenere Flying SpurBentley komt met groenere Flying SpurBentley komt met groenere Flying SpurBentley komt met groenere Flying Spur

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws