Bentley EXP10 Speed 6 designelementen terug te zien in Continental GT

Bentley EXP10 Speed 6 designelementen terug te zien in Continental GT

Vers uit onze mailbox geplukt! Zojuist werd namelijk bij Breda de Bentley Continental GT modeljaar 2018 gespot. Een ware primeur want bij eerdere spyshots zagen we alleen nog de body van een Panamera. De nieuwe Continental GT wordt namelijk gebaseerd op een algemeen platform waar onder andere ook de Panamera op gemaakt wordt wat het mogelijk maakt om hybride aandrijvingen te gebruiken.

De Speed 6 werd vorig jaar voor het eerst in Genève aan het publiek getoond en de reacties waren toen overweldigend. Daarna zagen we hem nog eens op Villa d'Este. We zien dan ook duidelijk designelementen van de Speed 6 terug in deze Continental GT! Wij kunnen er wel van houden!

Bentley rijdt hier namelijk rond met een complete body zonder al te veel camouflage om de lijnen te verbergen. Volgens de Britse kentekencheck ligt er een W12 in het vooronder wat erop duidt dat het de nieuwe Continental GT is. De echte productieklare Speed 6 is het dus niet, anders zou het zo de verrassing van de autosalon zijn geworden. De Speed 6 zit boordevol nieuwe technieken en zal daarvan een groot deel afstaan aan de Continental GT. Op de Speed 6 zullen we dus helaas nog even moeten wachten!

Bentley EXP10 Speed 6 komt eraan!Bentley EXP10 Speed 6 komt eraan!Bentley EXP10 Speed 6 komt eraan!Bentley EXP10 Speed 6 komt eraan!Bentley EXP10 Speed 6 komt eraan!Bentley EXP10 Speed 6 komt eraan!Bentley EXP10 Speed 6 komt eraan!Bentley EXP10 Speed 6 komt eraan!Bentley EXP10 Speed 6 komt eraan!

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  Brabus  -  23-02-2016 om 09:42

  Laatste zin van het bovenste stukje is raar

 2. Profile pic
  Tom Da Man  -  23-02-2016 om 11:32

  Er zit geheid nog stevig wat camouflage op, maar wat ik in ieder geval al top vind is dat de dubbele koplampen verdwenen zijn, tenminste: even grote lampen. Op een verticaal vlak, zoals bij de Arnage II, zijn die dingen prachtig, maar op een Conti hebben ze me altijd al dezelfde fake retro-indruk gegeven als op een Mini of New Beetle. De wagen maakt ook een veel lagere en bredere indruk, wat prima is; de MkI/II was op een Phaetonbasis gewrongen, en dat zag je ergens ook.

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws