Bentley Arnage T-24 Mulliner is unieke verschijning

Bentley Arnage T-24 Mulliner is unieke verschijning

We blijven nog even in het Bentley thema. Want als je dit spot weet je dat je iets speciaals aan de haak hebt geslagen. Slechts 40 stuks werden er gemaakt en het laatste exemplaar werd in 2015(!) gespot.

De Bentley Arnage T-24 Mulliner werd gemaakt als een ode aan de zesde overwinning van Bentley tijdens de 24 uur van Le Mans. Veertig stuks werden er in totaal gemaakt. 24 voor de Verenigde Staten en nog eens 16 stuks voor de rest van de wereld. Eén daarvan werd dus in München gespot.

De Arnage T-24 Mulliner werd door Mulliner gemaakt en de opdracht was om de Bentley Speed 8 er terug in te laten komen. Een race auto terug laten komen in een luxe limousine is een behoorlijke uitdaging. Men heeft het geprobeerd en kwam uiteindelijk met de Arnage T-24 Mulliner. Te herkennen aan de Union Jack achter de voorwielen. Vier uitlaatpijpen en een nieuwe bumper aan de achterkant en onder andere carbon fiber inzetstukken in plaats van aluminium voor de bovenranden van de portieren en het dashboard.Bentley Arnage T-24 Mulliner is unieke verschijning

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws