Belg heeft zijn boot op de kade geparkeerd

  • Thom
  • 07-01-2023 12:38
  • 268
  • 0

Belg heeft zijn boot op de kade geparkeerd

Zo'n sloep als de nieuwe Rolls-Royce Ghost hoort eigenlijk gewoon in het water te liggen. De afmetingen van de sedan zijn gigantisch en voor ons kleine landje eigenlijk veel te groot. De Belg in kwestie had hiervoor trouwens een andere Britse sedan!

De nieuwe Ghost voelt zich echter als een vis in het water als je kijkt naar de categorie grote luxe sedans. De nieuwe versie doet helemaal niets onder aan de vorige generatie, dus is het weer een fantastische slee met enorm veel luxe aan boord. Op de foto's van Jim zien we oranje stoelen, een opmerkelijke keuze die je normaliter bij de Black Badge modellen van Rolls ziet. Deze Ghost heeft het Black Badge pakket niet, maar is wel volledig in het zwart gekleurd. Jim wist de Belgische Brit in Rotterdam te spotten!

Belg heeft zijn boot op de kade geparkeerdKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Het leuke van Belgische gepersonaliseerde kentekenplaten is natuurlijk dat je ze van de ene auto naar de andere kan overzetten. Volgens de kentekendatabase op Autogespot en de beschrijving van Jim bij zijn bovenstaande spot, zien we een Bentley Flying Spur ook gespot door Jim in Rotterdam in 2021. Is de Ghost hierboven dan een upgrade of een downgrade van de W12 Flying Spur?

Belg heeft zijn boot op de kade geparkeerdKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag