Belg gooit z'n Porsche GT3 dwars als een baas

Belg gooit z'n Porsche GT3 dwars als een baas

Recentelijk dook er op YouTube een filmpje op van een Belg die zijn GT3 een 2-tal rondjes dwars gooide aan een rondpunt. Niet veel later nam de Belgische media dit maar al te gretig op en ontstond er heel wat heisa (en helaas ook foutieve veronderstellingen)...

Het was de Belgische "Krant van West-Vlaanderen" die naar buiten kwam met de beelden en de toch wel spectaculaire titel Stoerdoenerij kan bestuurder van paarse Porsche zuur opbreken. Op de beelden zien we een Porsche GT3 een rondpunt al driftend nemen. Of je dat gedrag nu goedkeurt of niet, de verkeerde veronderstellingen die in datzelfde artikel worden gemaakt zijn betreurenswaardig.

'Gelijktijdig met de beelden van de racende Porsche gaat ook onderstaande foto van een beschadigde Porsche viraal via allerlei WhatsApp-groepen. Het is momenteel nog niet duidelijk of het om een en dezelfde Porsche gaat.', lezen we in het artikel. Jammer, want iemand met slechts een minimum aan autokennis ziet al meteen dat het hier niet om dezelfde wagens gaat. De wagen op de foto is namelijk een GT3 RS MKI, terwijl de protagonist van het filmpje een GT3 (dus géén RS) MKII is. Tevens zie je op de foto's van de beschadigde Porsche duidelijk oranje reflectoren zitten, wat er op wijst dat het om een Amerikaans exemplaar gaat. Daar zijn deze immers verplicht.

Werkelijk "Hallucinant", zoals de Belgische pers het omschrijft? Of zien jullie dit als een gevalletje "moet kunnen!"? Wij horen het graag.

Het oorspronkelijke artikel lees je hier.

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  swaco  -  12-01-2019 om 17:50

  Prachtig gereden denk ik dan zonder iemand in gevaar te brengen. Maar ja dat is België, hier kan de politie zich maar met één ding bezig houden, het pesten en bestraffen van de werkende burger die wat meer centen verdiend dan de agenten en dan ook een mooie wagen kan kopen. Criminelen krijgen in België volledig vrijspel daar durven de poliskes niets tegen doen. Ik zou zeggen blijf genieten van het auto rijden, steeds veilig maar met extra pit als het kan.

 2. Profile pic
  Corné  -  12-01-2019 om 22:34

  Goei'n keal!

 3. Profile pic
  Snitchiez  -  13-01-2019 om 11:16

  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190113_04098818?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_term=nieuwsblad&utm_content=article&utm_campaign=seeding&fbclid=IwAR3mqa3Xx2CyGeaOctZwt7skwmegRPYlBQC_UBhIqbDeCwc1Iga3huNXJmU


  Ze zijn duidelijk niet happy hier.

 4. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws