Barbie trend zet voort naar Autogespot

  • Thom
  • 01-10-2023 08:00
  • 107
  • 0

Barbie trend zet voort naar Autogespot

De onlangs uitgebrachte bioscoop film Barbie heeft flink wat stof doen opwaaien. Overal in het straatbeeld zag je hordes mensen in het roze gekleed om de film op groot scherm te zien. Roze is een kleur die niet enorm populair was op exotische auto's maar komt daar dan nu toch verandering in?

Het Britse merk Bentley kán enorm chique zijn qua auto's, al hoort een mat roze wrap met glitters daar niet onder te vallen. Deze Flying Spur gespot door Jakub in Dubai had wel zo'n opvallend velletje. Deze Bentley is niet te missen op de valet parkeerplaats voor de Dubai mall tussen alle gewoon gekleurde luxe SUV's als de AMG G63, Range Rover Velar en Lamborghini Urus op de achtergrond.

Barbie trend zet voort naar AutogespotKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

De tweede spot die ik langs zag komen met een roze kleurtje was deze BMW M5 van de F90 generatie. Dit exemplaar is al vaker geüpload op de website. Zonder wrap, en met wrap. Dit betreft echter een rijdende reclamezuil van een burger tent in Rotterdam. Opvallen doet het zeker, dus met het bekijks en daardoor potentiële snack klanten moet het goed komen.

Barbie trend zet voort naar AutogespotKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel