Audi RS Q8 speelt nu al buiten

Audi RS Q8 speelt nu al buiten

De RS Q8 werd pas twee weken geleden geboren en mag nu al buiten spelen. De auto werd in het prachtige Santa Cruz de Tenerife gespot.

Een prachtige omgeving om dit zwaarlijvige monster even uit te laten. Grote kans dat de media hierheen mag komen en de auto aan de tand mag gaan voelen. Het is opmerkelijk dat de auto pas twee weken onthuld is en hij nu al rond rijdt en zelfs al bij de importeur in Leusden staat. Audi laat er geen gras over groeien en pakt het goed aan want in het persbericht stond dat het pas begin 2020 zou zijn voor we de auto te zien zouden krijgen.

Met een vermogen van 600 pk en 800 Nm aan koppel tussen 2.200 en 4.500 tpm levert de 4,0-liter V8 in de Audi RS Q8 indrukwekkende prestaties. De grote SUV sprint in slechts 3,8 seconden van 0-100 km/u en in 13,7 seconden vanuit stilstand naar 200 km/u. Zijn top is elektronisch begrensd op 250 km/u, en zelfs 305 km/u met het optionele dynamic pakket. Net als bij de RS6 is de RS Q8 voorzien van een mild hybride systeem. Deze helpt bij het accelereren en wint energie terug bij het afremmen.

Audi RS Q8 speelt nu al buiten

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws