Aston Martin Vantage GT12 gespot in Bratislava

  • Emil
  • 09-04-2016 13:04
  • 379
  • 0

Aston Martin Vantage GT12 gespot in Bratislava

In de stad Bratislava worden genoeg mooie auto's gespot, maar niemand had waarschijnlijk verwacht een Aston Martin Vantage GT12 hier vast te leggen. Toch gebeurde het!

Een heerlijke primeur voor David_grno om dit exemplaar hier vast te leggen. Het kan zomaar het enige exemplaar in het Slowakije zijn met de productie die op 100 exemplaren bij steken. Dit racemonster is de ultieme gentlemens racer ooit gebouwd. De meest imposante en compromisloze Vantage ooit.

Aston Martin heeft de GT3 vol gestopt met kennis die het merk de afgelopen jaren heeft opgedaan tijdens diverse sportcompetities over de hele wereld. Onder de motorkap ligt de bekende zes liter grote V12 die 600 pk sterk is. Technici van Aston Martin hebben onder andere de spruitstukken vernieuwd en de torque tube en het uitlaatsysteem gewijzigd. De lijst van wijzigingen aan de enorme V12 motor is een stuk langer. Vooral indrukwekkend is de combinatie van nog meer vermogen en flink minder kilo's, 100 namelijk. Het totaalgewicht ligt op 1.565 kilo exclusief passagiers. Al het potentieel van deze Vantage is af te lezen van het uiterlijk. Dikke spoilers en opvallende kleuren. Een heerlijk stukje Brits erfgoed.

Aston Martin Vantage G12 gespot in Bratislava

Reacties op dit artikel


Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws