Aston Martin test hier de opvolger van de DBS

  • Ruud
  • 19-04-2024 10:49
  • 204
  • 0

Aston Martin test hier de opvolger van de DBS

Aston Martin zit verre van stil. Slapen is voor apen is een gezegde en inmiddels werkt men alweer aan de opvolger van de DBS die waarschijnlijk weer de naam Vanquish gaat dragen. Kijken jullie mee?

In tegenstelling tot de DB12 en de nieuwe Vantage, die beide een ontwerp hebben dat duidelijk is overgenomen van hun voorgangers, lijkt de DBS-opvolger, waarvan wordt gezegd dat hij het Vanquish-naamplaatje nieuw leven inblaast, een substantieel nieuw ontwerp te hebben. Daarbij lijkt Aston Martin kenmerken van de Valour overgenomen te hebben. Aan de voorkant lijkt de neus nog breder dan we al gewend waren van de DBS Superleggera. De koplampen lijken dezelfde vorm te hebben als de DB12 en Vantage. De nieuwe auto ziet er langer uit dan de DBS en de C-stijlen hebben een klassieker ontwerp, in tegenstelling tot het ontwerp van het zwevende dak van de DBS. Een V12 lijkt nog in de pijplijn te zitten in dit topmodel. Immers zei Aston Martin dat de V12 voor de laatste keer in de Vantage zou zitten, niet in andere modellen.

Verder kunnen we in het interieur natuurlijk een gigantische update verwachten. Het HMI systeem uit de DB12 en Vantage zal ongetwijfeld in deze nieuwe Vanquish te vinden zijn. Wij zijn in ieder geval nu al fan van dit model.

Aston Martin test hier de opvolger van de DBSKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Aston Martin test hier de opvolger van de DBSKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel