Aston Martin test de DBX ook in Nederland

Aston Martin test de DBX ook in Nederland

Aston Martin is al lange tijd bezig met het testen van de DBX. De SUV die het merk omhoog moet stuwen werd gespot in Terneuzen.

Geheim doet Aston Martin allang niet meer over de DBX. Dat de auto er komt is allang bekend. Het gaat alleen om de kleine details die ze willen verhullen. Zo zal het huidige uiterlijk nog niet alles prijs gegeven hebben. Ook is het gissen wat er onder de motorkap zal liggen. In eerste instantie is dat de welbekende V8 van Daimler. Deze zal meer dan 500 pk gaan produceren om mee te komen met de andere luxe SUV's. Het blok is tot een hoop in staat dus het zou zo maar dichterbij de 600 pk kunnen te komen liggen. De verwachting is dat Aston Martin in september de auto zal onthullen waarna hij in 2020 beschikbaar zal zijn bij de lokale dealers.


Aston Martin test de DBX ook in Nederland
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    AutoFacets  -  22-07-2019 om 07:52

    Yes absolutely right this suv have hulk look which is different from other models. This will produce more than 500 HP to come along with the other luxury SUVs. Day by Day in automotive industry give upgraded model which is make easy task to drive car.

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws