Aston Martin Rapide AMR klaar voor Le Mans

Aston Martin Rapide AMR klaar voor Le Mans

Met de komst van het Aston Martin Performance Center in Nürburg gaat Aston Martin lekker. Tijdens de 24 uur van de Nürburgring introduceerde ze de DB11 AMR al. Tijdens de 24 uur van Le Mans zal men de Rapide AMR introduceren. Zullen ze ook nog iets onder de pet hebben voor de 24 uur van Spa in juli?

Optisch is er niet super veel veranderd. We zien een aangepaste luchtinlaat aan de voorkant die gelijkenissen vertoont met de Vantage AMR Pro. Ook de dagrijverlichting is veranderd en is nu rond geworden. Net als bij de auto's die door Zagato zijn ontworpen. De echte veranderingen zijn onderhuids gedaan. Zo is het onderstel nog eens onder de loep genomen en strakker afgesteld en kan ook de V12 iets meer spierballen laten zien. 603 pk en 630 Nm aan koppel komt er nu uit de V12. Deze is tevens gekoppeld aan een nieuw uitlaatsysteem met vier pijpen op het einde. 0-100 km/u gebeurt in 4,4 seconden. De topsnelheid van deze vierdeurs saloon? Die wordt niet genoemd. Wel dat er 210 stuks van dit exemplaar worden gemaakt!

Aston Martin Rapide AMR klaar voor Le MansAston Martin Rapide AMR klaar voor Le MansAston Martin Rapide AMR klaar voor Le MansAston Martin Rapide AMR klaar voor Le MansAston Martin Rapide AMR klaar voor Le MansAston Martin Rapide AMR klaar voor Le MansAston Martin Rapide AMR klaar voor Le MansAston Martin Rapide AMR klaar voor Le MansAston Martin Rapide AMR klaar voor Le MansAston Martin Rapide AMR klaar voor Le Mans

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws